diumenge, 22 de maig del 2011

Fresc d'estiu

INGREDIENTS.

Pa de motlle sense corfa

100 gr de gambetes cuites pelades

125 gr de palets de cranc "surimi"

3 llaunetes de 80 gr. de tonyina

Enciam Iceberg (una cuarta part)

Salsa Rosa

HO FAREM AIXÍ:

Tallarem els palets de cranc a trocets petits, també l'enciam igualment a trocets molt petits.

En un recipient gran barrejarem els ingredients, cranc, enciam i tonyina amb la salsa rosa i separarem en tres porcions.

Preparem un recipient rectangular fondo (d'uns 22cm llarg,x12cm ample,x6cm d'alçada més o menys).

Posarem una capa de pa de motlle en el fondo del recipient que hem triat, li posarem a sobre la primera part del farcit i repartirem bé per tot el pa, repetirem la operació amb una altra capa de pa de motlle, posarem a sobre una segona part del farcit i tornarem a posar una capa de pa de motlle i la última part del farcit. Cobrirem amb pa de moltlle i taparem amb paper film.

A sobre li posarem uns cartons de llet perque fagin de premsa.

Ho deixarem a la nevera durant una hora com a mínim abans de servir. Es pot fer d'un dia per l'altre.

La salsa rosa la podem comprar feta o fer-la nosaltres amb maionesa i quetchup, més maionesa que quetchup a gust de cadascú.

2 comentaris:

María ha dit...

Hola Monset, ya sé donde tengo que acudir cuando tenga invitados.
Un besazo

corazón de letras ha dit...

Hola Montserrat, no sabía de tu aficion bloguer y navegando por uno de cocina que buscaba me encuetro con este, está muy bien. Yo tambien escribo desde hace un año aunque ahora lo tengo en un segundo plano por motivos que sabes.
te invito a conocerlos, uno es de poesia, una de mis pasiones
http://corazondeletrass.blogspot.com/
Y el otro con mis cosas mis pemnsamientos y mis hijos claro, con ya 25000 visitas,
http://esmasfacill.blogspot.com/
pronto editaré un libro con el primero de ellos y quien sabe si con el segundo, ya me diras si te gusta, por medio del blog te puedes comunicar conmigo, saludos
Juan (padre de emilio y blanca)