Una barra de torró de xixona.
3 rovells d’ou.
25 g de farina de blat.
100 g de sucre.
350 cl. de llet.
300 g de nata per muntar.
HO FAREM AIXÍ:
En un bol, barrejarem el sucre amb els rovells d’ou. Tot seguit li afegirem la farina i la llet. Posarem la mescla en un cassó i la farem coure a foc molt lent fins a aconseguir una crema espessa, la apartarem del foc i la deixarem refredar.
Picarem el torró molt fi i el barrejarem amb la crema.
Muntarem la nata a punt fort i li incorporarem la barreja anterior molt a poc a poc amb moviments envoltants de baix a dalt perquè no se’ns abaixi la nata.
Posarem la mescla en un motlle que no es rovelli i la deixarem a la nevera durant al menys 4 hores.
Al servir-la, li podem posar, per sobre, una mica de nata i una mica de caramel líquid que deixarem caure formant uns fils.
1 comentari:
Està TREMENDO!!!!!
Publica un comentari a l'entrada