divendres, 15 de febrer de 2008

BAVAROIS DE TORRÓ

INGREDIENTS:
Una barra de torró de xixona.
3 rovells d’ou.
25 gr. de farina de blat.
100 gr. de sucre.
350 cl. de llet.
300 gr. de nata per muntar.

HO FAREM AIXÍ:

En un bol, barrejarem el sucre, amb els rovells d’ou, tot seguit li afegirem la farina i la llet, posarem la mescla en un cassó, la farem coure a foc molt lent fins a aconseguir una crema espessa, la apartarem del foc i la deixarem refredar.

Picarem el torró molt fi i el barrejarem amb la crema.

Muntarem la nata a punt fort i li incorporarem la barreja anterior molt a poc a poc amb moviments envoltants de baix a dalt perquè no s’ens abaixi la nata.

Posarem la mescla en un motlle que no es rovelli i la deixarem a la nevera durant al menys 4 hores.

Al servir-la, li posarem per sobre una mica de nata si volem i uns mica de caramel líquid que deixarem caure formant uns fils.

1 comentari:

Gemma ha dit...

Està TREMENDO!!!!!