divendres, 15 de febrer del 2008

ARRÒS AMB BLEDES:

INGREDIENTS:

Una penca de bleda.
400 grams d'arròs.
¼ kg de tomàquet madur ratllat.
Un raig d'oli.
Una cullerada sopera de pebre vermell.
1 ½ d'aigua.
Sal.

HO FAREM AIXÍ:

Trinxarem l'all i el fregirem en una paella amb una mica d'oli. Quan sigui daurat li afegirem el pebre vermell, procurar que no es cremi. Quan estigui cuit l'apartarem del foc i reservarem.

En una olla, farem un sofregit amb el tomàquet fins que sigui espès. Li afegirem l'aigua i deixarem que arrenqui el bull. Tot seguit li posarem la bleda tallada ben petita, deixarem que arrenqui de nou el bull i li tirarem l'arròs. Rectificarem de sal i quan falti poc per què sigui cuit, li afegirem el sofregit d'all i pebre vermell. Acabarem de coure i servirem calent.

3 comentaris:

Unknown ha dit...

Buscant què fer amb les meves bledes, he arribat a aquest blog... i... "ep!! jo els conec aquests/es xefs!!" jejej gràcies per la recepta, demà en gaudiré del resultat :)


Marta Anducas

Peret ha dit...

Voleu dir que no és poca bleda, per quatre-cents grams d'arròs? Si provo de fer-lo, en posaré més.

M. N. Prats ha dit...

Peret, gràcies pel teu comentari. La bleda és per donar-li gust,l'
ingredient principal és l'arrós.