INGREDIENTS:
3 o 4 pits de pollastre
1 ceba petita
300 gr de Ceps (1)
1 got de ví blanc (Ribeiro o Albariño)
1 got de brou de pollastre
sal, oli
HO FAREM AIXÍ:
Laminarem els pits de pollastre, salarem, els passarem per farina, els fregirem amb oli d'oliva i reservarem.
Salarem, i després de remenar li posarem el ví i el brou.
Deixarem, fer xup xup, durant 1 minut i li afegirem els pits que tenim reservats. Deixarem que segueixin fent “xup, xup” 5 minuts més i traurem els pits de la cassola amb compte de no agafar els ceps.
Apartarem del foc i passarem per la batedora, els suquet que ens hagi quedat amb els ceps i la ceba, fins a obtenir una crema.
Posarem els pits de pollastre a la cassola altre cop i per sobre tirarem la crema de ceps.
Nota: Si trobem que la crema és massa espessa la podem aclarir amb una mica més de brou. Sempre al nostre gust.
(1)-Els Ceps que he fet servir, per aquest plat, els vaig a collir, en una excursió a Sant Joan de l'Herm, amb la familia i uns amics.
(1)-Els Ceps que he fet servir, per aquest plat, els vaig a collir, en una excursió a Sant Joan de l'Herm, amb la familia i uns amics.
Els Ceps es poden pre-cuinar, sense sal, i congelar.
1 comentari:
Aquesta recepta me l'ha ensenyat una bona amiga, amb la que vaig a collir ceps i ho passem molt bé, tant quan els collim com quan ens els menjem.
Publica un comentari a l'entrada