INGREDIENTS:
4 albergínies mitjanes allargades.
½ kgr. de carn picada.
150 g d’arròs.
2 ous.
200 cl. de salsa de tomàquet.
Una ceba petita
Sal.
Oli d'oliva
Formatge ratllat.
HO FAREM AIXÍ:
Tallarem les alberginies pel mig de dalt a baix, traurem la polpa amb una cullera petita, procurant que la pell no s'ens trenqui, ens ha de quedar com si fos una barca. Enfornarem les barquetes durant uns 20 minuts a 200º, vigilant que no es cremin.
Bullirem l’arròs amb aigua i un polsim de sal. Un cop cuit, el passarem per aigua freda i reservarem.
Bullirem els ous fins que quedin durs, els passarem per aigua freda perquè d’aquesta manera es pelen millor. Els pelarem i picarem menuts, i els reservarem.
Mentrestant, tallarem la polpa a daus petits, i la ficarem en una cassola al foc on hi haurem posat l'oli d'oliva, i la courem fins que quedi ben cuita. Li afegirem el tomàquet i remenarem una mica.
A l’hora, en una paella, fregirem la ceba i, tot seguit, afegirem la carn picada fins que quedi ben cuit.
Quant tots els ingredients siguin cuits, els barrejarem en la cassola, ( l’arròs, els ous durs picats, , la carn picada, etc.) i anirem omplint les barques amb una cullera perquè quedi ben repartida la barreja. A sobre li posarem formatge ratllat i gratinarem fins que quedi ben dauradet.
4 albergínies mitjanes allargades.
½ kgr. de carn picada.
150 g d’arròs.
2 ous.
200 cl. de salsa de tomàquet.
Una ceba petita
Sal.
Oli d'oliva
Formatge ratllat.
HO FAREM AIXÍ:
Tallarem les alberginies pel mig de dalt a baix, traurem la polpa amb una cullera petita, procurant que la pell no s'ens trenqui, ens ha de quedar com si fos una barca. Enfornarem les barquetes durant uns 20 minuts a 200º, vigilant que no es cremin.
Bullirem l’arròs amb aigua i un polsim de sal. Un cop cuit, el passarem per aigua freda i reservarem.
Bullirem els ous fins que quedin durs, els passarem per aigua freda perquè d’aquesta manera es pelen millor. Els pelarem i picarem menuts, i els reservarem.
Mentrestant, tallarem la polpa a daus petits, i la ficarem en una cassola al foc on hi haurem posat l'oli d'oliva, i la courem fins que quedi ben cuita. Li afegirem el tomàquet i remenarem una mica.
A l’hora, en una paella, fregirem la ceba i, tot seguit, afegirem la carn picada fins que quedi ben cuit.
Quant tots els ingredients siguin cuits, els barrejarem en la cassola, ( l’arròs, els ous durs picats, , la carn picada, etc.) i anirem omplint les barques amb una cullera perquè quedi ben repartida la barreja. A sobre li posarem formatge ratllat i gratinarem fins que quedi ben dauradet.
1 comentari:
Les he fet per uns amics que venien a dinar i n'han quedat encantats, m'han sortit millor que mai. día 2/11/08
Publica un comentari a l'entrada