dimarts, 26 d’agost de 2014

PASTÍS ALS TRES XOCOLATES



IIMG_6986IMG_6989

INGREDIENTS:
Pastis als 3 xocolates (1)
250 gr. de xocolata blanca
250 gr. de xocolata amb llet
250 gr. de xocolata negra
600 ml. de nata per muntar
600 ml. de llet
3 sobres de recuit (Cuajada)
Un paquet de galetes maria
100 gr. de mantega
HO FAREM AIXÍ:
Triturarem les galetes i les barrejarem amb la mantega fins que quedi una pasta que acabarem treballant amb els dits. L’extendrem bé en un recipient desmotllable i la deixarem a la nevera mentre fem el segon pas.
  Pastis als 3 xocolates (3)IMG_6936IMG_6939
Dividirem la llet en tres gots de 200 ml. cadascún i la nata també.
IMG_6934IMG_6934
Posarem en un cassó al foc un dels gots de nata i mig got de llet a escalfar. A l’altre mig, hi desfarem un sobre de recuit i esperarem a que, el que tenim al foc, comenci a bullir per incorporar-lo
.IMG_6942IMG_6943
Mentre esperem a que la llet amb la nata bulli, separarem les preses de xocolata.
Quan bulli, retirarem del foc i incorporarem la xocolata i barrejarem fins que quedi ben desfeta.

IMG_6947
Agafarem el motllo que tenim a la nevera, amb la massa de galeta i per sobre, deixarem caure la crema a poc a poc.
.IMG_6951
Repetirem aquests mateixos passos per fer la crema amb la xocolata amb llet i desprès igual per la xocolata negra.
IMG_6960IMG_6975IMG_6979IMG_6980
Abans d’incorporar les seguents cremes dels xocolates, ratllarem una mica amb una forquilla perquè s’enganxi millor una capa amb l’altra.
L’ordre de les xocolates, es pot variar a gust de cadascú.
Quan sigui fred, ho deixarem a la nevera i al cap d’unes tres hores, ja ho podem servir, encara que és millor deixar-ho preparat el dia abans.
IMG_6987IMG_6989
La decoració és millor fer-la abans de servir.