diumenge, 31 d’agost de 2014

COULAND

20140831_183528
INGREDIENTS:
20140831_173518
200 gr. de xocolata de cobertura 70%
60 gr. de mantega
4 ous de mida mitjana o 3 grans.
100 gr. de sucre glas
50 gr. de farina de rebosteria
dues cullerades soperes de xocolata negra en pols
Un pessic de sal
8 preses de xocolata negra ( pot ser xocolata amb taronja)

HO FAREM AIXÍ:
Preescalfarem el forn a 200º
20140830_13265020140830_143641
En un casó al bany Mª desfarem la xocolata i la mantega i un cop desfet ho apartarem del foc i reservarem.
20140830_14350620140830_144126
En un bol posarem els ous sencers amb el sucre i ho barrejarem molt bé. Un cop barrejat, li incorporarem, tamitzant, la farina amb la xocolata en pols i un pessic de sal.
20140830_144311
Per últim li posarem la xocolata amb la mantega que haviem reservat i barrejarem a poc a poc.
20140831_18172720140831_18175920140831_181857
Tindrem preparats uns motlles individuals untats amb mantega i farina i els omplirem amb la barreja fins a la meitat.
Posarem la presa de xocolata que haguem escollit al mig i acabarem d’omplir fins 3/4  de capacitat.
Enfornarem a 200º durant 8 minuts amb el forn a poténcia dalt i baix
Passat aquest temps treurem del forn i deixarem reposar tres minuts, i ja podem servir. Han d’estar calents. Es pot acompanyar de gelat o nata.
Es poden preparar i deixar al congelador fins que els volguem fer servir. De fer-ho així s’enfornaràn a 200º durant 10 u12 minuts segons el forn.
20140831_183310-120140831_18350120140831_183528

1 comentari:

aurora gimenez padilla ha dit...

Moltes gràcies. Sembla fàcil de fer. Ara a veure si me'n surto.
Una abraçada.