200 cl. d’aigua
200 cl. de llet
25 cl de brandi
25 gr. de mantega
20 gr. de sucre
150 gr. de farina
3 ous
Un pessic de sal
Oli de girasol.
Sucre per posar per sobre els bunyols un cop cuits.
HO FAREM AIXÍ:
Posarem una cassola al foc i a dins la llet, l’aigua, el sucre, la mantega, i el brandi, tot a l’hora.
Un cop arrenqui el bull, li afegirem la farina, tota d’una vegada, i el pessic de sal.
Remenarem bé i apartarem del foc. Deixarem refredar uns 10 minuts
.
Passat aquest temps, li afegirem d’un a un els ous, no afegirem el segón fins que no s’hagi lligat bé el primer i farem igual amb el tercer.
Posarem una paella al foc, amb oli de girasol i quan estigui ben calent, li anirem tirant, a dins, porcions de la pasta, del tamany d’una cullerada de postre més o menys.
Deixarem fregir fins que estiguin ben daurades, anirem movent-les perquè agafin color per tots costats i quan ens agradi el color que han agafat,les retirarem del foc colocant-les en un plat al que li haurem posat un paper absorvent `i li tirarem sucre per sobre. També li podem tirar canyella o un raig d’anis.
2 comentaris:
QUE BOOOOO!
Una recepta senzilla i amb un resultat bonissim, m'agrada molt la manera tan gràfica com esta explicada la recepta les fotos ajudan a fer-te una idea de com té de queda la massa, enhorabona
Publica un comentari a l'entrada