INGREDIENTS:
80 gr. de mantega
125 gr. de farina
3 ó 4 ous fins i tot potser 5
Un pessic de sal
HO FAREM AIXÍ:
Posarem l’aigua a bullir i un cop arrenqui el bull li tirarem la mantega.
Quan s’hagi desfet, li afegirem de cop, la farina i el pessic de sal.
Remenarem enèrgicament amb l’ajuda d’una cullera fins aconseguir una barreja homogènia. (Ens quedarà una bola).
Fora del foc, deixarem refredar uns 5 minuts i passat aquest temps anirem incorporant d’un a un els ous sencers.
No posarem el segon, fins que el primer, no s’hagi lligat bé a la massa i així fins acabar amb els ous. Vigilant sempre de no afegir-ne més dels que realment es necessiten, ja que la massa, ens ha de quedar mal·leable però consistent, perquè quan la posem a la plata de forn no se’ns escampi.
Posarem la massa en una mànega pastissera i farem les racions de lionesa
Enformarem a 200º o 210º durant 20m.
Un cop fred tallarem pel mig i farcirem de crema, trufa, nata, etc... A gust de cadascú.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada