dimecres, 25 d’abril de 2012

PEPETES

INGREDIENTSPepetes 14

700 gr. de carn picada de vedella
Un paquet de formatge ratllat "4 quesos"
1 ou cru
150 cl de llet
12 centímetres de barra de pa baguete del dia abans o més
Sal al gust

 

HO FAREM AIXÍ

Posarem el pa a remullar amb la llet (uns 20 minuts)

Pepetes 01
Quan el pa s'hagi begut la llet, sense escórre'l, el posarem en un recipient

Pepetes 03

I allí incorporarem tots els altres ingredients:

La carn picada

Pepetes 04 

El formatge ratllat

Pepetes 05

L’ou

Pepetes 06

i els barrejarem bé amb les mans.

Pepetes 07
Farem porcions de 200 gr. i formarem una pilota

Pepetes 08

Que aixafarem tot seguit i deixarem plana, pero gruixuda. (no com les hamburgueses) i ja tenim les Pepetes reparades per enfornar.

Pepetes 09
Enfornarem previament escalfat a 180º durant 20m. En modus convencional, sense aire que les faria eixugar massa.

Suggeriment de presentació:

Pepetes 14

Que us aprofiti.