INGREDIENTS
700 gr. de carn picada de vedella
Un paquet de formatge ratllat "4 quesos"
1 ou cru
150 cl de llet
12 centímetres de barra de pa baguete del dia abans o més
Sal al gust
HO FAREM AIXÍ
Posarem el pa a remullar amb la llet (uns 20 minuts)
Quan el pa s'hagi begut la llet, sense escórre'l, el posarem en un recipient
I allí incorporarem tots els altres ingredients:
La carn picada
El formatge ratllat
L’ou
i els barrejarem bé amb les mans.
Farem porcions de 200 gr. i formarem una pilota
Que aixafarem tot seguit i deixarem plana, pero gruixuda. (no com les hamburgueses) i ja tenim les Pepetes reparades per enfornar.
Enfornarem previament escalfat a 180º durant 20m. En modus convencional, sense aire que les faria eixugar massa.
Suggeriment de presentació:
Que us aprofiti.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada