dijous, 12 d’agost de 2010

QUITCHE LORRAINE

INGREDIENTS:
Pasta brisa ya preparada
200gr. de pernil dolç
6 ous
1 pqt. de formatge cuatro quesos
75 gr de formatge Rulo de cabra
75 cl de llet
un pessic de sal
(Els formatges com qualsevol ingredient,
es poden canviar i posar a gust de cadascú)

HO FAREM AIXÍ:

Preescalfarem el forn a 200º ,  prepararem la massa brisa en un recipient adecuat pel forn i cubrirem de paper d'alumini, enfornarem durant 10 minuts, un cop passats, retirarem el paper d'alumini i enfornarem 5 minuts més.

Durant aquest temps, deixetarem en un bol els ous, li afegirem el pernil dolç tallat a bocins petits, la llet i els formatges, el Rulo de cabra el trocejarem a dauets petits. Barrejarem tots els ingredients i un cop retirada del foc la pasta brisa que ja estarà cuita, li tirarem per sobre la barreja.
Enfornarem a 180º durant uns 20 o 25 minuts.