dijous, 22 de juliol de 2010

CUIXES DE POLLASTRE AMB CEBA

INGREDIENTS:
12 cuixes de pollastre Cuixes de pollastre amb ceba (9)
4 cebes petites
1/2 got de vi blanc
1 got d'aigua o brou de pollastre
Sal
Oli

 


HO FAREM AIXÍ:


En una cassola posarem oli i quan sigui calent fregirem les cuixes de pollastre.

cuixes de pollastre amb ceba ( (1)
Pelarem la ceba i la tallarem de dalt a baix petita fent mitges llunes.

cuixes de pollastre amb ceba ( (2)
Un cop fregides les cuixes, les apartarem i fregirem la ceba, la deixarem coure fins que es torni transparent, senyal de que és cuita, llavors incorporarem les cuixes. i afegirem el vi i l'aigua.

cuixes de pollastre amb ceba ( (3)cuixes de pollastre amb ceba ( (5)cuixes de pollastre amb ceba ( (7)
Deixarem a foc suau durant uns 20 minuts o fins que el líquid hagi reduit a una tercera part.
Ho servirem calent o fred, com més ens agradi.
(Per a quatre persones, si les cuixes son grans contar-ne 2 per persona)