diumenge, 11 de juliol de 2010

PANETS AMB FONS DE CARXOFA

INGREDIENTS:

4 panets rodons de brioix

4 fons de carxofa (pot ser en conserva)

Mantega

5 llonzes de formatge (emmental o gruyère)

1 ou

2 cullerades de llet

Sal, pebre.



HO FAREM AIXÍ:

Retirarem amb conte, la part superior del panet, com si el destapéssim. Buidarem la molla i el mullarem per dins amb una mica de mantega fosa.

Farem una crema amb les llonzes de formatge, la llet i l’ou, salarem i salpebrarem. Ho reservarem uns instants

En cada panet, ficarem un fons de carxofa prèviament bullida (o de conserva).

Tirarem per sobre de la carxofa la crema que hem reservat..

Posarem els panets en una safata de forn, els banyarem amb una mica de mantega i els posarem al forn a 200 graus durant 20minuts aproximadament o fins que siguin daurats.

S’han de servir calents