dijous, 3 de juny de 2010

COCA DE LLARDONS

INGREDIENTS:

2 làmines de pasta de full rectangulars
150 gr. de llardons
150 gr. de sucre
pinyons
1 ou
Anís i canyella (opcionals)


HO FAREM AIXÍ:

Estirarem una làmina de pasta de full sobre una plata recoberta amb paper de forn, la pintarem amb una mica d’anís i espolsarem amb canyella (opcional).
Escamparem per sobre els llardons una mica picats i la meitat del sucre, deixant un marge d'un dit a tot el voltant.
Pintarem el marge amb ou batut amb l'ajut d'un pinzell.
Cobrirem amb l'altra làmina de pasta de full i marcarem tota la vora amb una forquilla per tal d'enganxar les dues capes.
Punxarem una mica la pasta de full per tal que no s'infli, la pintarem amb la resta d'ou batut i li espolsarem sucre i pinyons.
Enfornarem a 190º fins que sigui daurada, uns 30 minuts.