dissabte, 23 de gener del 2010

QUITCHE DE CARBASSO

INGREDIENTS:
Una massa brisa preparada
2 carbassons petits uns 200 g
100 g de formatge gorgonzola
Un paquet de 200 g de formatge ratllat
4 ous
75cl. de llet

HO FAREM AIXÍ:
Preescalfarem el forn a 200º.
En un motlle adequat per a forn hi posarem la massa brisa. La cobrirem amb paper d'alumini i tot seguit enfornarem durant 10 minuts.

En un bol, deixetarem els ous.
Rentarem els carbassons i sense pelar els ratllarem.
Amb una forquilla xafarem el formatge gorgonzola per facilitar que es barregi bé.
En el bol que hem deixetat els ous anirem incorporant tots els ingredients en l'ordre que volguem, 

Passats els10 minuts traurem la massa del forn,  retirarem el paper d'alumini.
Posarem dins de la coca que hem tret del forn, ja mig cuita, tots els ingredients que haurem preparat durant aquest temps que ha estat la coca al forn. Tornarem a enfornar durant 25 minuts més a 180º