dissabte, 23 de gener de 2010

QUITCHE DE CARBASSO

INGREDIENTS:
Una massa brisa preparada
2 carbassons petits uns 200 gr.
100 gr de formatge gorgonzola
Un paquet de 200gr. de formatge 4 quesos
4 ous
75cl. de llet
cigrons
HO FAREM AIXÍ:
Preescalfarem el forn a 200º.
En un motlle adequat per a forn hi posarem la massa brisa la cubrirem de paper d'alumini i tot seguit enfornarem durant 10 minuts.
En un bol, deixetarem els ous
Rentarem els carbassons i sense pelar els ratllarem
Aixafarem el formatge gorgonzola amb una forquilla
En el bol que hem deixetat els ous anirem incorporant tots els ingredients en l'ordre que volguem, barrejant-los bé
Passat els 10m. treurem del forn la massa, li retirarem el paper d'alumini i enfornarem 5 minuts més.
Un cop passats aquest temps rtirarem del forn i li afegirem tots els ingredients que haurem preparat durant aquest temps. Tornarem a enfornar durant 25 minuts més a 180º