18 vol-au-vent petits
2 botifarrons de ceba
2 pomes Royal Gala
50 g de pinyons
1 cullerada d'oli d'oliva
fulles de menta
HO FAREM AIXÍ:
Farem unes incisions al llarg dels botifarrons de ceba per tal de traure-hi la pell.
Pelarem les pomes i les tallarem a daus. Escalfarem l'oli en una paella i li posarem les pomes perqué agafin color. A continuació afegirem els botifarrons de ceba i deixarem que coguin uns minuts. Afegirem els pinyons i després d'uns tres minuts més, retirarem del foc.
Col.locarem els vol-au-vent en una safata i els escalfarem cinc minuts al forn a 120º. Els retirarem i els farcirem amb el preparat i, per acabar, els servirem posant-hi una fulla de menta al damunt, com a decoració.
Aquesta recepta l'he extret de la revista Caprabo nº. 304
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada