dilluns, 24 de novembre del 2008

vol-au-vents amb pomes, pinyons i botifarrons de ceba

INGREDIENTS:

18 vol-au-vent petits
2 botifarrons de ceba
2 pomes Royal Gala
50 g de pinyons
1 cullerada d'oli d'oliva
fulles de menta

HO FAREM AIXÍ:

Farem unes incisions al llarg dels botifarrons de ceba per tal de traure-hi la pell.

Pelarem les pomes i les tallarem a daus. Escalfarem l'oli en una paella i li posarem les pomes perqué agafin color. A continuació afegirem els botifarrons de ceba i deixarem que coguin uns minuts. Afegirem els pinyons i després d'uns tres minuts més, retirarem del foc.

Col.locarem els vol-au-vent en una safata i els escalfarem cinc minuts al forn a 120º. Els retirarem i els farcirem amb el preparat i, per acabar, els servirem posant-hi una fulla de menta al damunt, com a decoració.

Aquesta recepta l'he extret de la revista Caprabo nº. 304