divendres, 15 de febrer de 2008

TORTELL DE PINYA DE LA MONTSERRAT


INGREDIENTS:

2 iogurts de pinya.
1 pot petit de pinya almívar.
1 1/2 sobres de llevat Royal.
Un pessic de sal.
4 mides del iogurt de sucre.
1 1/2 mides del iogurt d'oli.
6 mides del iogurt de farina.
6 ous.
Caramel líquid.

HO FAREM AIXÍ:
Posarem tots els ingredients menys la pinya en almívar i amb la batedora preparada amb el braç de muntar nata, ho barrejarem tot molt be fins aconseguir una crema espumosa.

Untarem un motlle de 30 cm de diàmetre amb margarina i li espolsarem farina pel damunt, li posarem caramel líquid (no massa) i decorarem amb la pinya que tallarem pel mig, perquè de cada rodanxa en tinguem dos i també n'hi posarem als costats del motlle, tallades per la meitat a mes de pel mig, en tindrem de cadascuna quatre trossos.

Li tirarem la crema per sobre.

Escalfarem el forn a 170º. i enfornarem a 160º durant 1 hora aproximadament.