divendres, 15 de febrer de 2008

QUICHE LORRAINE

INGREDIENTS:
Per a la massa:
200 gr. de farina.
50 gr. de llevat de forner.
Una tassa (de cafè) d'oli.
1/2 got (d'aigua) d'aigua.
Un pessic de sal.

Per el farciment:
150 gr. de formatge Emental.
150 gr. de formatge de bola vermell.
200 cl. de llet.
4 ous.
3 tires de bacon (no fumat).
200 gr. de pernil dolç.
Un pessic de sal.
Un pessic de nou moscada.


HO FAREM AIXÍ:

Amb la massa:
Posarem en un bol la farina i farem un forat al mig.
Desfarem el llevat en l'aigua i ho tirarem dins de la farina junt amb els altres ingredients.
Treballarem fins aconseguir una massa homogènia.
Folrarem formant una tartaleta amb aquesta massa un motlle d'uns 25 cm. de diàmetre.

Amb el farciment:
Deixatarem els ous.
Afegirem la llet tot remenant.
El bacon i el pernil dolç el farem ben picadet i ho afegirem.
Incorporarem els formatges ratllats tot barrejant.
Tirarem aquesta pasta sobre la massa del motlle ja preparat.

Escalfarem el forn a 200º. i enfornarem a la mateixa temperatura de 30 a 40 minuts. Fins que quallin bé els ingredients.