divendres, 15 de febrer de 2008

POSTRE DE GELATINA

INGREDIENTS:
2 sobres de "Postre de gelatina Royal".
3\4 litre de nata per muntar.
Un pot de pinya en almívar de 800 gr.
1\2 litre de líquid entre el suc de la pinya i aigua.

HO FAREM AIXÍ:
Triturarem la pinya, i la reservarem.
Montarem la nata, i la reservarem.
Prepararem la gelatina segons instruccions del paquet (tant sols que en lloc d'aigua li posarem el suc de la pinya i si és necessari una mica d'aigua per acabar de fer les mides fins a 1\2 l. que necessitem per desfer la gelatina dels dos paquets) i ja li podem anar incorporant la pinya i la nata amb moviments envoltants poc a poc perquè ens quedi ben esponjós.

Posarem en un motlle i el ficarem dins del frigorífic (no congelador) fins que qualli, unes tres hores i ja el podem servir.

Nota:
Si es vol el postra de maduixa, en lloc de pinya li posarem melmelada de maduixa preferiblement de la marca EVA que és molt consistent.