divendres, 15 de febrer de 2008

POLLASTRE AMB GAMBES

INGREDIENTS:

8 gambes.
Un pollastre.
2 tomàquets madurs.
250 cl. de brou.(Pot ser fet de pastilles concentrades de brou).
Una ceba.
Una copeta de conyac.
250 cl. de vi blanc.
Una dent d'all.
Una picada amb ametlles.
Una cullerada sopera de farina.

HO FAREM AIXÍ:

Fregirem las gambes en una cassola de fang a la que hi haurem posat una mica d'oli, quan estiguin fregides les reservarem.
En la mateixa cassola i amb l'oli de fregir les gambes, rostirem el pollastre tallat a trossos petits.
Ratllarem la ceba i tomàquet per separat.
Quan el pollastre sigui cuit, afegirem la ceba a la cassola, deixarem que es faci daurat i li incorporarem el tomàquet i la cullerada de farina.
Farem la picada d’ametlles junt amb l'all i també l’afegirem a la cassola, remenarem i li tirarem el conyac, el brou i el vi. Deixarem reduir 10 minuts.
Posarem les gambes per sobre per guarnir-ho i deixarem coure 5 minuts més.