4 Albergínies.
5 ous.
200 gr. de salsa de tomàquet.
400 gr. de formatge per fondre tallat a làmines.
150 gr. de formatge per gratinar.
Pa ratllat.
Oli.
Sal.
Farina.
HO FAREM AIXÍ:
Tallarem les albergínies a làmines fines, a lo llarg. Les passarem per farina, ou batut i pa ratllat, les fregirem en oli abundant fins que prenguin un color daurat.
Al retirar-les del foc, cal deixar-les escórrer damunt de paper de cuina absorbent perquè no quedin tant olioses.
Fregirem el tomàquet i el reservarem.
Folrarem un motlle de Plum-Cake, amb albergínies, posarem una mica d’ou batut i l’escamparem, a continuació, una capa de formatge, i una cullerada sopera de tomàquet fregit que repartirem bé.
Tornarem a posar una capa d’albergínia, ou batut, formatge i tomàquet i anirem fent la mateixa operació fins que acabem amb els ingredients. Procurarem acabar amb una capa d’albergínia.
Enfornarem a 170º. durant 30 minuts.
Es menja fred, és convenient fer-lo d’un dia per l’altre, queda més consistent.
El guardarem a la nevera.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada