divendres, 15 de febrer del 2008

PLUM CAKE

INGREDIENTS:


125 grams de mantequilla.
4 ous.
125 grams de sucre.
3 cullerades soperes de Cointreau.
La ratlladura de dues taronges.
100 grams de panses de Corint.
100 grams d’ametlles torrades.
200 grams de fruites confitades variades.
250 grams de farina.
1 sobre de llevat “Royal”.

HO FAREM AIXÍ:

Posarem les panses de Corint en remull amb el Cointreau.

Picarem una mica les ametlles, tallarem les fruites confitades a daus ben petits i ho deixarem apartat un moment.

Batrem els ous. Farem fondre la mantega i la afegirem als ous tot remenant, també incorporarem el sucre mentre remenem perquè quedi ben cremós. Posarem l’ametlla, les panses amb el Cointreau i tots els demés ingredients. Per últim barrejarem el llevat amb la farina i també ho incorporarem, lligant bé tots els ingredients.

Ens ha de quedar una crema força consisent. Posarem aquesta crema en un motlle especial per fer Plum Cake.

Ho enfornarem a 170º durant 45 minuts. Preescalfat a 180º.