divendres, 15 de febrer de 2008

PLUM CAKE SUPERIOR

INGREDIENTS:

275 grams de farina.
2 culleradetes de llevat en pols.
2 culleradetes de mel de canya.
1 culleradeta de vainilla.
1 de canyella.
250 grams de mantequilla.
250 grams de sucre de canya.
3 ous.
3 cullerades de rom.

100 grams de panses de Corint.
200 grams de cireres confitades.
100 grams de fruites confitades variades.
La ratlladura d’una llimona.
La ratlladura d’una taronja.


HO FAREM AIXÍ:
Prepararem les fruites confitades tallant-les a trocets petits, posarem en remull les panses amb el rom.

En un bol gran deixatarem els ous, hi afegirem el scure i batarem bé, li afegirem la farina i remenarem la massa, incorporarem la mantequilla, desfeta, i ho tornarem a remenar, afegirem les fruites i anirem treballant la massa cuna estona, afegirem les espècies, les ratlladures de llimona i de taronja, la mel de canya i el llevat.

Ho deixarem tapat tota la nit amb un drap.

Al dia següent ficarem la massa en un motllo de cake d’uns 28 centímetres de llarg.

Ho courem al forn preescalfat a 170º durant unes dos hores. Anirem comprovant si és cuit punxant-lo amb un palet de fusta, si surt net, ja és cuit.

No desmotllar-lo fins que no sigui fred.