divendres, 15 de febrer de 2008

PINYA AMB MARISC

INGREDIENTS:

4 pinyes naturals petites.
400 gr. de gambes petites pelades.
12 llagostins.
8 palets de cranc.

Salsa:6 cullerades soperes de maionesa.
2 cullerades soperes de ketchup.
1 cullerada sopera de iogurt natural.
Un pessic de curry en pols.
2 cullerades soperes de whisky ( opcional).


HO FAREM AIXÍ:
Farem bullir les gambes un o dos minuts. També els llagostins, un cop cuits, els escorrerem i reservarem. (Els llagostins no es pelen).

Tallarem la corona de les pinyes, les buidarem amb cura de que no se’ns trenquin i així ens puguin servir de bol.

Tallarem la polpa de la pinya a daus petits.

Tallarem els palets de cranc també a daus petits.

Prepararem la salsa i la reservarem en la nevera.

Quan ho tinguem tot preparat, barrejarem la polpa de la pinya amb el marisc, (menys els llagostins que ens han de servir per guarnir) posarem aquesta barreja dins de la pinya buida i per sobre li tirarem la salsa. Guarnirem les pinyes amb els llagostins sencers de manera que ens quedin les cues alçades i el cap una mica enfonsat a dins de la barreja.

Es serveix fresc.