divendres, 15 de febrer de 2008

PASTÍS DE POMA XAUS

INGREDIENTS:

3 ous.
1 iogurt. (El farem servir de recipient per mesurar).
2 mesures de iogurt plenes de sucre.
½ mesura de iogurt, d’oli.
3 mesures de iogurt de farina.
1 sobre de llevat “Royal”.
1 Flam preparat amb “Flam Potax”.
4 pomes Golden.
1 pot petit de melmelada de préssec.

HO FAREM AIXÍ:
De primer, prepararem el motlle que haguem escollit per posar el pastís al forn, i ho farem de la següent manera:
En el fons del motlle, hi posarem la melmelada de préssec, a sobre d’aquesta 3 pomes tallades a làmines fines i per acabar el flam, que prepararem segons ens indiquin les instruccions del paquet.

En un recipient fondo, posarem la resta d’ingredients per aquest ordre:
Els ous, el sucre, el iogurt, l’oli, una poma ratllada, la farina, i el llevat, ho barrejarem molt bé a mà i ho incorporarem al motlle que hem preparat amb el flam.

Enfornarem el forn a 180º. durant 40 minuts, vigilarem passat aquest temps que sigui cuit, deixarem refredar, un cop fred, el desmotllarem del revés amb molta cura.