divendres, 15 de febrer de 2008

PASTISSETS DE LA TIETA CARME

INGREDIENTS:
750 gr. de farina.
2 ous.
100 gr. de sucre.
Oli (quatre mitges closques d'ou plenes).
Una tassa de les de cafè de licor (al gust).
Una tassa de les de cafè d'aigua.
Una mica de codony per farcir.
1 l. d'oli per fregir.

HO FAREM AIXÍ
:

En el taulell de la cuina, hi posarem la farina, formarem un volcà i li afegirem al mig els ous sencers, el sucre, el moscatell i l'aigua.

Anirem lligant els ingredients a ma, un cop fet això, pastarem com si fos pa, costa una mica perquè queda molt espès, però amb paciència s'aconseguirem una massa de la que es poden anar separant trossets per formar empanadilles que farcirem amb codonyat.

Un cop fetes les empanadilles, les fregirem en oli ben calent fins que siguin daurades, les retirem del foc i encara molles d'oli els hi tirarem sucre per sobre.