250 gr. de xocolata fondant.
150 gr. de nous.
125 gr. de mantequilla.
250 gr. de sucre.
100 gr. de farina.
4 ous.
Un sobre de llevat “Royal”.
HO FAREM AIXÍ:
Picarem les nous i reservarem.
Separarem les clares dels rovells i posarem els rovells, d’un a un en recipients, per separat, muntarem les clares a punt de neu fort i reservarem.
Picarem la xocolata donant-li cops amb la mà de morter sense desembolicar-la per no embrutar res, un cop picada, posarem la xocolata en un recipient al bany Mª., a foc molt lent, junt amb la mantequilla i ho farem fondre.
Un cop fosa, i sense apartar-la del foc, li afegirem els rovells d’ou, d’un a un, sense parar de remoure, també el sucre, les nous la farina el llevat i per últim les clares a punt de neu poc a poc amb moviments envoltants perquè ens quedi una massa esponjosa
Posarem la massa en un motlle untat amb margarina i espolsat amb farina.
Encendrem el forn a 170º. i enfornarem a 160º. durant 45 minuts.
Aquest pastís resulta més bó si el fem d’un dia per un altre.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada