INGREDIENTS:
Una coliflor.
4 ous.
150 g de cansalada fumada (bacó).
150 g de formatge ratllat per fondre.
50 g de formatge ratllat per gratinar.
Sal al gust.
HO FAREM AIXÍ:
Posarem la coliflor a bullir amb aigua i un pessic de sal i la deixarem fins que s’estovi, la escorrerem i la reservarem.
Deixatarem els ous amb un polsim de sal i la cansalada tallada petita (o no, si volem un pastis ovo lacto vegetarià) i el formatge ratllat per fondre.
En una safata de forn, posarem la coliflor i la trinxarem una mica, més o menys segons el gust de cadascú, li incorporarem la barreja que hem preparat, repartint-la bé perquè penetri entre mig de la coliflor.
Li posarem per sobre el formatge ratllat i enfornarem a 170º durant 30 o 40 minuts
HO FAREM AIXÍ:
Posarem la coliflor a bullir amb aigua i un pessic de sal i la deixarem fins que s’estovi, la escorrerem i la reservarem.
Deixatarem els ous amb un polsim de sal i la cansalada tallada petita (o no, si volem un pastis ovo lacto vegetarià) i el formatge ratllat per fondre.
En una safata de forn, posarem la coliflor i la trinxarem una mica, més o menys segons el gust de cadascú, li incorporarem la barreja que hem preparat, repartint-la bé perquè penetri entre mig de la coliflor.
Li posarem per sobre el formatge ratllat i enfornarem a 170º durant 30 o 40 minuts
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada