divendres, 15 de febrer de 2008

PASTIS DE COL I FLOR


INGREDIENTS:
Una col i flor.
4 ous.
150 gr. de cansalada fumada (bacó).
½ sobre de llevat “Royal”.
150 gr. de formatge ratllat per fondre.
50 gr. de formatge ratllat per gratinar.

HO FAREM AIXÍ:

Posarem la col i flor a bullir amb aigua i un pessic de sal i la deixarem fins que s’estovi, la escorrerem i la reservarem.

Deixatarem els ous amb un polsim de sal i li afegirem el llevat, la cansalada tallada petita (o no, si volem un pastis ovo lacto vegetarià) i el formatge ratllat per fondre.

En una safata de forn, posarem la col i flor i la trinxarem una mica, més o menys segons el gust de cadascú, li incorporarem la barreja que hem preparat, repartint-la bé perquè penetri entre mig de la col-i-flor.

Li tirarem per sobre el formatge ratllat i enfornarem a 170º durant 30 o 40 minuts perquè quallin bé els ous.