divendres, 15 de febrer de 2008

PASTIS DE CARBASSÓ

INGREDIENTS:
Per la massa:
300 grams. de farina.
40 grams. de llevat de forner.
150 cl. d’aigua.
50 cl. d’oli.
Un pessic de sal.

Per el farciment:

500 gr. de carbassó.
200 gr. de formatge fresc o de Burgos.
100 gr. de formatge de bola vermell.
4 ous.
Un manat de julivert.
Un pessic de sal.
Un pessic de pebre blanc.
Un pessic de nou moscada.

HO FAREM AIXÍ:

La massa:

Desfarem el llevat en l'aigua.
Posarem en un bol la farina i farem un forat al mig, li posarem l’oli, el llevat, un pessic de sal. I ho treballarem fins aconseguir una massa homogènia.
Folrarem amb aquesta massa un motlle d'uns 25 cm. de diàmetre.

El farciment:

Ratllarem els carbassons i apartarem.
Ratllarem el formatge de bola.
Aixafarem el formatge fresc amb la forquilla.
En un bol, deixatarem els ous, i li afegirem tots els demés ingredients, quan estiguin ben barrejats, hi afegirem el carbassó i remenarem.
Ho tirarem a dintre del motlle que hem preparat abans amb la massa, i ho enfornarem a 200º. durant 30 o 40m. amb el forn preescalfat.