divendres, 15 de febrer de 2008

PASTIS ALEMANY DE XOCOLATA

INGREDIENTS:

100 gr. de xocolata "Suchard" envoltura groga.
250 gr. de mantequilla (no margarina).
200 gr. de sucre.
4 ous.
500 grams de farina.
Una tassa de llet.
Un sobre de llevat "Royal".
Una culleradeta de les de cafè de vainilla.
Un pessic de sal.
3 cullerades soperes de sucre per a la xocolata desfeta.
3 cullerades soperes d'aigua " " ".

HO FAREM AIXÍ:

Desfarem la mantequilla al bany Mª. i en el mateix recipient, hi barrejarem amb una batedora elèctrica la mantequilla fosa, el sucre els ous sencers la vainilla i la sal.

Posarem aquesta preparació en un bol més gran i sense parar de remoure li afegirem la llet, la farina i el llevat fins a obtenir una crema ben fina.

Untarem un motlle amb mantequilla i una mica de farina i hi posarem 3 quartes parts de la crema obtinguda, la resta la reservarem un moment.

Desfarem la xocolata al bany Mª. junt amb les 3 cull. de sucre i les 3 d'aigua, i ho barrejarem amb la pasta que hem reservat, un cop ben barrejada, li tirarem per sobre de la primera crema que està dins del motlle, desde una alçada prudencial perquè es filtri una mica i formi dibuix que es veurà al tallar el pastís un cop cuit.

Ho enfornarem a 150º. durant una hora.

La casa Suchard m'ha ajudat en algunes de les receptes que he cuinat, pel bon resultat i lo bones que són.