divendres, 15 de febrer del 2008

PASTIS ALEMANY DE XOCOLATA

INGREDIENTS:

100 g de xocolata "Suchard" envoltura groga.
250 g de mantega (no margarina).
200 g de sucre.
4 ous.
500 grams de farina.
Una tassa de llet.
Un sobre de llevat "Royal".
Una culleradeta, de les de cafè, de vainilla.
Un pessic de sal.
3 cullerades soperes de sucre per a la xocolata desfeta.
3 cullerades soperes d'aigua.

HO FAREM AIXÍ:

Desfarem la mantega al bany Mª. i en el mateix recipient hi barrejarem, amb una batedora elèctrica, la mantega fosa, el sucre els ous sencers la vainilla i la sal.

Posarem aquesta preparació en un bol més gran i, sense parar de remoure, li afegirem la llet, la farina i el llevat, fins a obtenir una crema ben fina.

Untarem un motlle amb mantega i una mica de farina i hi posarem 3 quartes parts de la crema obtinguda, la resta la reservarem un moment.

Desfarem la xocolata al bany Mª. junt amb les 3 cullerades de sucre i les 3 d'aigua, i ho barrejarem amb la pasta que hem reservat, un cop ben barrejada, li tirarem per sobre de la primera crema que està dins del motlle des d'una alçada prudencial perquè es filtri una mica i formi el dibuix que es veurà al tallar el pastís un cop cuit.

Ho enfornarem a 150º durant una hora.

La casa Suchard m'ha ajudat en algunes de les receptes que he cuinat.