1 Quilo d'ametlla crua molguda.
800 grams de sucre.
Un ou sencer.
100 grams de patata bollida.
Un got de llet (200 cl.).
Una copeta de Cointreau.
HO FAREM AIXÍ:
Bollirem la patata i un cop freda, l'aixafarem ben fina i la barrejarem amb la llet.
Posarem l'ametlla en un recipient pla gran i li afegirem per sobre el sucre, l'ou, la barreja de la patata i la llet i una copeta de Cointreau. Ho treballarem amb les mans fins a lligar-ho bé.
Anirem donant les formes desitjades i ho enfornarem a 200º durant 10 minuts vigilant de que no se'ns cremin.
Aquesta massa queda bestant espessa, el que fa, que no s'enganxi a les mans i els pinyons costen una mica d'enganxar també. Si es vol, tan sols en la massa prevista per els de pinyons se li pot afegir una mica de llet, per fer-la un xic més enganxosa.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada