divendres, 15 de febrer de 2008

PANELLETS (Els més bons)

INGREDIENTS:

1 kgr. d'ametlla crua molguda.
800 grms. de sucre.
Un ou sencer.
100 gr. de puré de patates Maggi.
Un got de llet (200 cl.).
Una copeta de Cointreau.

HO FAREM AIXÍ:

Prepararem el puré de patates amb la llet. (L’hem de fer ben espès).

Posarem l'ametlla en un recipient pla, gran i li afegirem per sobre el sucre, l'ou, el puré i la copeta de Cointreau. Ho treballarem amb les mans fins a lligar-ho bé.

Anirem donant les formes desitjades i ho enfornarem a 200º. durant 10 m. vigilant de que no s'ens cremin.

Aquesta massa queda bestant espessa, el que fa, que no s'enganxi a les mans, els pinyons costa una mica d'enganxar-los també, si es vol, tan sols en la massa prevista per els de pinyons se li pot afegir una mica de llet, per fer-la un xic més enganxosa.