divendres, 15 de febrer de 2008

PAELLA mixta


INGREDIENTS:


Un conill.
2 sèpies.
2 calamars.
8 gambes.
250 gr. de musclos.
250 gr. de tomàquet madur ratllat.
2 tires de pebrot escalivat.
750 gr. d’arròs.
Sal.
Safrà o colorant alimentari.

HO FAREM AIXÍ:

Posarem una olla amb aigua a escalfar al foc.

Tallarem el conill a trossos petits, netejarem el peix i tallarem les sèpies i els calamars. Amb una forquilla xafarem el pebrot perquè ens quedi ho més desapercebut possible.

En una paella, posarem oli i sofregirem el conill, seguidament les gambes que retirarem i reservarem, desprès les sèpies, els calamars i, els musclos, salarem al gust.

Quan estiguin sofregits el conill i el peix, incorporarem el tomàquet i el pebrot i li donarem unes voltes, afegirem l’arròs escampant-lo per la paella el deixarem uns segons, tot remenant, li tirarem l’aigua calenta per sobre (quantitat suficient per a cobrir-ho tot i no tenir que afegir-ne) rectificarem de sal, posarem el safrà o el colorant, remenarem una mica, posarem les gambes per sobre i deixarem que l’arròs es cogui, Procurarem no remenar-lo perqué l'arrós si es remena es queda pastós.