divendres, 15 de febrer del 2008

PAELLA mixta


INGREDIENTS:


Un conill.
2 sèpies.
2 calamars.
8 gambes.
250 g de musclos.
250 g de tomàquet madur ratllat.
2 tires de pebrot escalivat.
750 g d’arròs.
Sal.
Safrà o colorant alimentari.

HO FAREM AIXÍ:

Posarem una olla amb aigua a escalfar al foc.

Tallarem el conill a trossos petits, netejarem el peix i tallarem les sèpies i els calamars. Amb una forquilla xafarem el pebrot perquè ens quedi d'allò més desapercebut possible.

En una paella, posarem oli i sofregirem el conill, seguidament les gambes que retirarem i reservarem, desprès les sèpies, els calamars i els musclos. Salarem al gust.

Quan estiguin sofregits el conill i el peix, incorporarem el tomàquet i el pebrot i li donarem unes voltes, afegirem l’arròs ben escampant per la paella. El deixarem uns segons i afegirem l’aigua calenta per sobre (quantitat suficient per a cobrir-ho tot i no tenir que afegir-ne). Rectificarem de sal, posarem el safrà o el colorant i remenarem una mica. Deixarem coure l'arròs sense remenar més. 
Quan estigui cuit posarem les gambes per sobre, esperarem el que calgui perquè s'acabi d'evaporar l'aigua i apartarem del foc. El servirem calent. 

Procurarem no remenar l'arròs perqué si es remena es queda pastós.