divendres, 15 de febrer de 2008

LES POMES A LA CREMA DE LA MAMA


INGREDIENTS:

6 pomes Golden mitjanes.
Un pot de melmelada de préssec.
50 gr. d’ametlles torrades.
50 gr. de panses de Corint.
Una copeta de Rom.
El suc d’una taronja i una llimona.
2 Flams.
1 Kiwi.
6 cullerades petites de margarina.

HO FAREM AIXÍ:
Tallarem les pomes per la meitat (de costat a costat), i els hi traurem el cor fent una mica de forat amb una cullereta, posarem en el forat una cullerada petita de margarina i una altra de Rom, i enfornarem a 180º. Durant 20 m.

Mentrestant, barrejarem el suc de les llimona i taronja amb la melmelada de préssec fins que aconseguim una crema espessa.

Cremarem la copa de rom i tot cremant la afegirem a la barreja de la melmelada.

Quan tinguem les pomes cuites, els hi tirarem la barreja per sobre i les tornarem a posar al forn 5 m. més.

Un cop fora del forn i cuites, li posarem per sobre una mica de flam, les panses i la picada d’ametlles. Les gratinarem una mica i ja les podrem servir.

El Kiwi és per a decorar.