3/4 de kg. de lluç congelat o fresc.
3 ous.
Una tasseta de mayonesa.
Un iogurt natural.
2 anxoves salades.
Una rameta de julivert.
Quatre cull. soperes de farina.
Una ceba.
Oli, sal, un pessic de pebre.
HO FAREM AIXÍ:
Netejarem el lluç de pell i espines l’esmicolarem bé a mà o amb picadora junt amb les anxoves.
Bullirem un ou que quedi ben dur i el picarem.
Picarem ben fins la ceba i el julivert.
Barrejarem el lluç i les anxoves amb la ceba, el julivert, dos ous crus i l'ou
bullit i picat, posarem també el iogurt, la tasseta de maionesa i les quatre cull. soperes de farina perquè espessí.
Anirem agafant porcions mes o menys grans de la barreja (segons el tamany que les vulguem), li donarem forma d’hamburguesa, i les passarem per farina, ou batut i pa ratllat.
Les fregirem en oli abundant. ben calent.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada