divendres, 15 de febrer de 2008

HAMBURGUESES DE LLUÇ

INGREDIENTS:
3/4 de kg. de lluç congelat o fresc.
3 ous.
Una tasseta de mayonesa.
Un iogurt natural.
2 anxoves salades.
Una rameta de julivert.
Quatre cull. soperes de farina.
Una ceba.
Oli, sal, un pessic de pebre.

HO FAREM AIXÍ:

Netejarem el lluç de pell i espines l’esmicolarem bé a ma o amb picadora junt amb les anxoves.

Bullirem un ou que quedi ben dur, i el picarem.

Picarem ben fins la ceba i el julivert.

Barrejarem el lluç i les anxoves amb la ceba, el julivert, dos ous crus i l'ou
bullit i picat, posarem també el iogurt, la tasseta de maionesa i les quatre cull. soperes de farina perquè espessí.

Anirem agafant porcions mes o menys grans de la barreja (segons el tamany que les vulguem), li donarem forma d’hamburguesa, i les passarem per farina, ou batut i pa ratllat.

Les fregirem en oli abundant. ben calent.