divendres, 15 de febrer del 2008

FIDEUS A LA CASSOLA

INGREDIENTS:

400 g de costella de porc.
4 gambes.
2 sèpies.
150 g de musclos nets de closca.
100 cl. de tomàquet de pot ratllat.
Un grill d’all.
1½ litres d’aigua.
300 g de fideus gruixuts.
Sal.
Oli.

HO FAREM AIXÍ:

Tallarem la costella de porc a trossos petits, netejarem la sèpia, la tallarem a trossos i prepararem tots els ingredients.

En una cassola, posarem una mica d’oli i quan sigui calent, incorporarem la costella de porc, remenarem i la deixarem daurar, li afegirem la sèpia, els musclos i les gambes, remenarem i, tot seguit, li posarem el grill d’all trinxat i el tomàquet, ho deixarem fregir una mica i li incorporarem l’aigua. Quan bulli li posarem els fideus, salarem i posarem colorant si és del nostre gust i deixarem coure durant uns 15 minuts aproximadament.

Recordarem remenar de tant en tant perquè els fideus no s’enganxin.