divendres, 15 de febrer del 2008

ESPIRALS XAVI XAUS

INGREDIENTS:

250 g de pasta en forma d’espirals.
½ enciam Iceberg.
12 barretes de delícies o tronquitos del mar."Surimi"
250 g de pinya en almívar.
Salsa rosa.
Sal.

HO FAREM AIXÍ:

En una olla amb aigua i sal, bullirem les espirals al dente.

Mentrestant, anirem tallant l’enciam en juliana, la pinya en daus petits, i les barretes de delícies o tronquitos del mar "surimi" també petites, i ho posarem tot en un bol gran, i ho reservarem.

Farem una salsa rosa i la reservarem també, però aquesta, a la nevera.

Quan les espirals siguin cuites, les apartarem del foc, les posarem en un colador i les passarem per aigua freda, quan estiguin ben escorregudes, les barrejarem amb els demés ingredients que tenim reservats en el bol, per sobre li posarem la salsa rosa i barrejarem una mica.

Ho servirem fred de la nevera.