divendres, 15 de febrer de 2008

CONILL A LA CAÇADORA

INGREDIENTS:

Un conill.
250 gr. de xampinyons.
Una dent d’all.
150 gr. de tomàquet madur triturat.
Un manat d’herbes (Farigola, Romaní i una fulla de llorer).
Una cullerada sopera de farina.
Una presa de xocolata.
Sal.
Una copa petita de brandi.
250 cl. d’aigua.
Oli d’oliva.
6 ametlles torrades.

HO FAREM AIXÍ:

Tallarem el conill a bocins petits i el fregirem en una cassola amb oli d’oliva.

Farem una picada amb les ametlles i l’all.

Netejarem els xampinyons de terra i els tallarem a trossos.

Ajuntarem la farigola i el romaní i els lligarem amb fil perquè ens quedi un manat.

Quan el conill sigui cuit, incorporarem els xampinyons i els saltejarem, hi afegirem el tomàquet i la picada, ho remourem i tot seguit, li posarem la cullerada de farina, ho remenarem bé.

Un cop fet això, tirarem per sobre la copeta de brandi, remenarem i posarem també l’aigua, rectificarem de sal i deixarem en el mig de la cassola el manat d’herbes, quan comenci a bullir, li afegirem la xocolata, tornarem a remenar i deixarem coure uns 15 minuts a foc lent.