divendres, 15 de febrer del 2008

CONILL A LA CAÇADORA

INGREDIENTS:

Un conill.
100 g de bacó a tiretes
250 g de xampinyons.
150 g de tomàquet madur triturat.
Un manat d’herbes (Farigola, Romaní i una fulla de llorer).
Una cullerada sopera de farina.
Una presa de xocolata.
Sal.
Una copa petita de brandi.
250 cl. d’aigua.
Oli d’oliva.
Per la picada: 6 ametlles torrades, un grill d'all i una llesca petita de pa sec.

HO FAREM AIXÍ:

Posarem oli d'oliva en una cassola.Tallarem el conill a bocins petits i el fregirem fins que sigui ben daurat.

Farem una picada amb les ametlles, el pa sec i l’all.

Netejarem els xampinyons i els tallarem a trossos.

farem un farcellet amb la farigola, el romaní i la fulla de llorer i el lligarem amb cordill.

Quan el conill sigui cuit, incorporarem el bacó i deixarem coure un parell de minuts, passat aquest temps afegirem els xampinyons i els farem coure. Un cop cuits, afegirem el tomàquet i la picada, barrejarem i, tot seguit, li posarem la cullerada de farina i ho remenarem bé.

Un cop fet això, tirarem per sobre la copeta de brandi, remenarem i posarem l’aigua. Rectificarem de sal i deixarem en el mig de la cassola el manat d’herbes, quan comenci a bullir, li afegirem la xocolata, tornarem a remenar i deixarem coure uns 15 minuts a foc lent.