INGREDIENTS:
El suc d’una llimona
Codonys
Sucre
La proporció és d’un quilo de codonys per 750 g de sucre.
HO FAREM AIXÍ:
Els filetejarem com si anéssim a fer truita de patates.
Els posarem en una cassola gran i li tirarem per sobre el suc de la llimona i el sucre.
Ho farem coure a foc molt lent perquè s’hi vagi desfent el sucre, i el codony vagi deixant suc. Hem de remenar contínuament.
Veurem que és cuit quan el codony agafa un color de caramel transparent,(Aquesta recepta ha estat a foc mig durant 45 minuts) llavors passarem per la batedora per deixar-ho ben triturat. Posarem en motlles individuals o en un de gran i el deixarem refredar. (Si optem per posar-lo en un motlle gran, es pot tallar a la mida que es vulgui).
Haurem d’anar en compte, quan cogui, perquè esquitxa quan bull.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada