divendres, 15 de febrer de 2008

COCA DE XOCOLATA AL MICROONES

INGREDIENTS:
150 gr. De Xocolata Fondant.
150 gr. De Mantequilla.
150 ml. De llet.
150 gr. D’ametlles torrades molgudes.
150 gr. De sucre.
150 gr. De galetes maria molgudes.
4 ous.

HO FAREM AIXÍ:

Fiquarem en un bol la xocolata, la llet, la mantequilla, i ho escalfarem al microones durant 1 ó 2 minuts, al 100% de poténcia. Un cop passat aquest temps, barrejarem bé i afegirem l’ametlla pelada i molguda, el sucre, la galeta molguda i els ous sencers, batrem molt bé tots els ingredïents amb el braç batedor.

Untarem un motlle apte pel microones amb mantequilla i espolsat de sucre.

Posarem la pasta dins del motlle i l’introduirem al microones durant 8 ó 10 minuts al 100% de potència. Un cop passat aquest temps deixarem reposar 2 minuts.

Deixarem que s’arrafredi, desmotllarem i espolsarem ab sucre glaç abans de servir.