dissabte, 21 de març del 2015

MOUSE DE XOCOLATA AMB CAFÉ I WHISKY

 

20141115_152603

INGREDIENTS:

Una base de bescuit20141114_192358

60 ml. de whisky (si n’han de menjar algún menut, s’ha de prescindir del whisky)

60 ml. d’aigua

Dues cullerades de café soluble. Si ens agrada molt el café es poden posar soperes, si no, amb les de postre ja n’hi haurà suficient per donar-li un tóc (si n’ha de menjar algún menut, es pot prescindir del café)

250 gr. de xocolata negra

500 ml. de nata per muntar

3 clares d’ou

100 gr. de sucre

6 fulles de gelatina

cacao en polç per decorar

HO FAREM AIXÍ:

Posarem les làmines de  gelatina a hidratar en un recipient amb aigua freda i reservarem

20141114_192544

En el motlle que volguem fer servir, (millor desmotllable) li posarem la base del bescuit i reservarem

20141213_135131

Muntarem la nata punt fort, a mig muntar li afegirem 25 gr. de sucre i reservarem

20150320_135427

Muntarem les clares a punt de neu fort i reservarem

IMG_6912

Posarem l’aigua amb la resta del sucre al foc i quan arrenqui el bull apagarem el foc, li posarem les dues cullerades de café soluble, la gelatina escorreguda i afegirem la xocolata que s’anirà fonent, també li incorporarem el whisky i remenarem tot molt bé per què ens quedi ben barrejat.

20141114_19354720141114_19391320141114_194057

Tot seguit anirem tirant la barreja de la xocolata sobre el bol de la nata que teniem reservada i la incorporarem amb moviments envoltants, un cop lligada, li afegirem d’igual manera les clares a punt de neu  

20150320_14132020150320_14151420150320_141729

Quan ho tinguem ben lligat ho posarem en el motlle on tenim la base de bescuit i deixarem a la nevera d’un dia per l’altre.

20150320_203434