divendres, 15 de febrer de 2008

TRUFES


INGREDIENTS:
(Per a 15 trufes més o menys)

6 preses de xocolata “Fondant” NESTLÉ.
6 cullerades soperes de llet condensada LA LECHERA.
25 grams de mantequilla.
150 grams de fideus de xocolata.

HO FAREM AIXÍ:
Posarem una olla o cassola petita amb una mica d’aigua al foc, a dintre li posarem un cassó amb les 6 preses de xocolata una mica trencades perquè es desfagin millor (d’això se’n diu bany maria). Un cop foses afegirem la llet condensada i la mantequilla, barrejan’t-ho molt bé. Ho apartarem del foc i deixarem que es refredi fins que es solidifiqui el suficient per poder-ho treballar; llavors, anirem formant, ajudant-nos amb unes culleretes, unes boles que arrebossarem amb fideus de xocolata.
Posarem les boles en cistelletes de paper arrissat i les deixarem a la nevera fins que siguin ben fredes o si ens-ho estimem més les podem posar al congelador.