6 ous.
400 g de carn picada.
Sal, pebre.
Pa ratllat.
Farina.
Julivert.
Un dent d’all (opcional).
HO FAREM AIXÍ:
Bullirem 4 ous sencers per fer-los durs.
Mentrestant, barrejarem la carn picada amb un ou cru, la sal, el pebre, el julivert picat, dues cullerades soperes de pa ratllat, i si es vol, un all trinxat fi. Farem quatre parts i les reservarem un moment.
Pelarem els ous bullits i els passarem per farina.
Agafarem una de les quatre parts de carn picada que hem reservat i la aixafarem una mica com si anéssim a fer una hamburguesa, al mig li posarem l’ou bullit pelat, sencer i l’embolicarem amb la carn, formant una pilota. Farem el mateix amb la resta d’ous.
Un cop fetes les pilotes, les passarem per farina, ou batut i pa ratllat.
Les fregirem en oli abundant fins que siguin ben daurades.
Les servirem tallades per la meitat, de dalt a baix, perquè es vegi l’ou al descobert, amb patates fregides o amanida, segons el gust de cadascú.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada