divendres, 15 de febrer del 2008

CREPES

INGREDIENTS:

200 g de farina.
3 ous.
1\4 de litre de llet.
Sal.
Nou moscada.
Mantega per a la paella.

HO FAREM AIXÍ:

Barrejarem la farina amb la llet, els ous d'un a un, un pessic de sal i una pols de nou moscada.

Deixarem reposar en el frigorífic 30m.

A continuació posarem una mica de mantega en una paella i quan sigui fosa, li tirarem 2 o 3 cullerades de la massa, aquesta s'estendrà com si d'una truita es tractés, la girarem per daurar-la per tots dos costats i ja serà feta.

Repetirem l’acció tants cops com massa tinguem, fins que se’ns acabi.

Les podem farcir d'allò que més ens agradi, tant si és dolç, com salat.

Congelar-les:

Farem les crepes, i les apilarem de 4 en 4 separades per un paper parafinat.

Les posarem en una bossa de congelació, i les congelarem.

Descongelar-les:

A temperatura ambient.