divendres, 15 de febrer del 2008

CORONA DE MADUIXES

 

INGREDIENTS:2013-02-17 15.21.52
500 g de maduixes.
½ litre de nata per muntar.
100 g de sucre.
2 paquets de “Postre de gelatina Royal“ de maduixa.

IMG_5377


HO FAREM AIXÍ:

Apartarem 9 cullerades soperes de sucre per barrejar amb la nata.

Muntarem la nata a punt fort.


Triturarem les maduixes un cop netes, junt amb el sucre restant.

 IMG_5382

Agafarem una tassa de les de cafè, l'omplirem d’aigua i la posarem en un cassó, el poratrem al foc i quan l'aigua estigui calenta hi afegirem la gelatina perquè es desfagi.


IMG_5383
En el bol on hem triturat les maduixes anirem afegint a poc a poc, remenant suaument, la gelatina i després la nata amb moviments envoltants perquè quedi esponjosa

 IMG_5384IMG_5391IMG_5392

Posarem aquest preparat en un motlle en forma de corona. El deixarem a la nevera, durant dues hores, aproximadament.

IMG_5395IMG_5398

El desmotllarem més facilment si sumergim el recipient en aigua calenta durant uns instants.