INGREDIENTS:
500 g de maduixes.
½ litre de nata per muntar.
100 g de sucre.
2 paquets de “Postre de gelatina Royal“ de maduixa.
HO FAREM AIXÍ:
Apartarem 9 cullerades soperes de sucre per barrejar amb la nata.
Muntarem la nata a punt fort.
Triturarem les maduixes un cop netes, junt amb el sucre restant.
Agafarem una tassa de les de cafè, l'omplirem d’aigua i la posarem en un cassó, el poratrem al foc i quan l'aigua estigui calenta hi afegirem la gelatina perquè es desfagi.
En el bol on hem triturat les maduixes anirem afegint a poc a poc, remenant suaument, la gelatina i després la nata amb moviments envoltants perquè quedi esponjosa
Posarem aquest preparat en un motlle en forma de corona. El deixarem a la nevera, durant dues hores, aproximadament.
El desmotllarem més facilment si sumergim el recipient en aigua calenta durant uns instants.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada