divendres, 15 de febrer de 2008

BIMBO FORN

INGREDIENTS:

Pa de motlle gran “Bimbo”.
3 pquts. De formatge llonzes “Tranchetes”.
300 gr. de pernil dolç.
Margarina.
5 ous
½ got de llet.

HO FAREM AIXÍ:
En un vol batrem els ous amb un pessic de sal i li afegirem el mig got de llet.

Traurem la costra del pa.

Folrarem un motlle rectangular amb paper d’alumini i l’untarem amb margarina, posarem primer una capa de pernil dolç folrant el motlle, i anirem posant capes amb el pa arrebossat amb l’ou batut i la llet, a sobre el formatge, seguit del pernil dolç, i tornarem a fer la mateixa operació anterior, pa arrebossat d’ou batut i llet, formatge i pernil dolç, així fins omplir el motlle, per acabar amb una capa de pernil dolç.

Ho taparem amb paper d’alumini i ho enfornarem a 200º. durant 30 minuts.

Es pot servir, tant fred, com calent. Encara que a casa el preferim fred.

El podem fer el dia anterior si el volem fred.

Nota:
També es pot fer al microones. 5 minuts de cocció i 5 minuts reposar dins.