divendres, 15 de febrer del 2008

BIMBO FORN

INGREDIENTS:

Pa de motlle sense corna.
Formatge llonces.
Pernil dolç.
Margarina.
5 ous
½ got de llet.

HO FAREM AIXÍ:

En un bol batrem els ous amb un pessic de sal i li afegirem el mig got de llet.

Folrarem un motlle rectangular amb paper d’alumini i l’untarem amb margarina. 
Posarem una capa de pernil dolç folrant el motlle.
Untarem les llesques de pa de motlle  amb l’ou batut i la llet i les posarem al motlle.
A sobre posarem el formatge seguit del pernil dolç, i tornarem a fer la mateixa operació anterior. (pa arrebossat d’ou batut i llet, formatge i pernil dolç) I així fins omplir el motlle per acabar amb una capa de pernil dolç.

Ho taparem amb paper d’alumini i ho enfornarem a 200º durant 30 minuts.

Es pot servir, tant fred, com calent. Encara que a casa el preferim fred.

El podem fer el dia anterior si el volem fred.

Nota:
També es pot fer al microones. 5 minuts de cocció i 5 minuts reposar dins.