Pa de motlle sense corna.
Formatge llonces.
Pernil dolç.
Margarina.
5 ous
½ got de llet.
HO FAREM AIXÍ:
En un bol batrem els ous amb un pessic de sal i li afegirem el mig got de llet.
Folrarem un motlle rectangular amb paper d’alumini i l’untarem amb margarina.
Posarem una capa de pernil dolç folrant el motlle.
Untarem les llesques de pa de motlle amb l’ou batut i la llet i les posarem al motlle.
A sobre posarem el formatge seguit del pernil dolç, i tornarem a fer la mateixa operació anterior. (pa arrebossat d’ou batut i llet, formatge i pernil dolç) I així fins omplir el motlle per acabar amb una capa de pernil dolç.
Ho taparem amb paper d’alumini i ho enfornarem a 200º durant 30 minuts.
Es pot servir, tant fred, com calent. Encara que a casa el preferim fred.
El podem fer el dia anterior si el volem fred.
Nota:
També es pot fer al microones. 5 minuts de cocció i 5 minuts reposar dins.
Ho taparem amb paper d’alumini i ho enfornarem a 200º durant 30 minuts.
Es pot servir, tant fred, com calent. Encara que a casa el preferim fred.
El podem fer el dia anterior si el volem fred.
Nota:
També es pot fer al microones. 5 minuts de cocció i 5 minuts reposar dins.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada